Carp Expert Black Shadow Telefeeder feeder botCarp Expert Black Shadow Telefeeder feeder bot

Carp Expert Black Shadow Telefeeder feeder bot

14 790 Ft17 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A feeder horgászat napjainkban fénykorát éli, mégis a szállítási paraméterek és gyorsaság miatt, sokan vannak akik most is a teleszkópos rendszerű botokat favorizálják. Számukra terveztük a Black Shadow Telefeeder szériát, mely szállítási, kényelmi, tárolási és előkészületi paramétereiben is jeleskedik, ötvözve mindezt a feeder botok előnyeivel.

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz. Sőt, extra elemként, a fekete blankhoz, a feeder szériákon parafás nyél társult. Nagyméretű, duplatalpas SIC gyűrűi speciális bandázsolása megakadályozza a tagok egymásba szorulását.

Karaktere kimondottan erős, heavy (120 gramm) akciót mutat, plusz kiemelendő, hogy az Im8-as blank rendkívül jól keményedik dobáskor és fárasztáskor is, ez a legkisebb tagnál is kiválóan konszolidálódik. Utóbbi elemre kitérve, a széria 4 tagot számlál, melyek a 3 - 3,3 - 3,6 - 3,9 méteres változatok, lefedve a legtöbb horgászati és területi szegmentumot, távolság szerint. A legkisebb taggal egy promt rablóhalas peca is bármikor megtehető. (3 különböző erősségű spicc tartozék a botokhoz)

Összegezve, legyen szó folyóról, csatornáról, állóvízről vagy egy balatoni mólóról, ez a széria praktikumával minden viszony között megállja a helyét.

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításeva, parafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok