Carp Expert Fine Method feeder botCarp Expert Fine Method feeder bot

Carp Expert Fine Method feeder bot

20 990 Ft23 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A method technika térhódítása és népszerűsége töretlen, nem véletlen, hogy a gyártók minden évben hoznak ki új és a régiektől jobb, modernebb botokat, kifejezetten a módszer igényeit figyelembe véve. A Carp Expert palettán már eddig is több, egyértelműen a method technikához készített bot megtalálható volt, azonban a Fine Method olyat tud, amit a korábbiak nem!

A szóban forgó pálca, ahogyan a neve is elárulja, a method technika finomabb, kisebb távokról és halakról szóló irányzatához kínál egy pénztrácabarát, elérhető megoldást bárki számára. A Fine Method botok ugyanis nagyon rugalmas, könnyű, karcsú botok, mindezek mellett persze komoly erőtartalékokkal.
A botok összesen 4 különböző hosszban érhetők el, minden esetben 3-3 különböző erősségű rezgőspiccel szerelve. A legrövidebb, 3 méteres verzió a legkisebb tavakra kínál megoldást, a következő, 330-assal akár már 40-50 méterig is el lehet horgászni pontosan. Ha pedig ezek a távok nem elegendők, célszerű a 360-ast, amivel már 60-65 méterig ellátni vagy a 390-est, ami tudja a 80-at is, kézbe venni. Egytől egyig mindegyik remek bot!
A Fine Method Feederek IM12-es karbon alapanyagból készültek, így feltűnően könnyű, kezes pálcák ezek, amelyek persze nem ijednek meg a nagyobb halaktól sem. Nyugodt szívven ajánljuk ezt a szériát az igényes felszereléseket kedvelő hobbisták mellett azoknak is, akik kacérkodnak a versenyzéssel, de nem tudnak vagy nem szeretnének 50-100 ezer forintot elkölteni egy botra. Számukra ideális válsztást jelentenek a Fine Method Feederek!

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950