Carp Expert Dynamic feeder elsőfékes orsóCarp Expert Dynamic feeder elsőfékes orsó

Carp Expert Dynamic feeder elsőfékes orsó

9 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.26. (péntek)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert kínálatában jelent meg a Dynamic orsó, mely a napjainkban dívó nagyhalas horgásztavak kapitális pontyaival, illetve amurjaival veszi fel a versenyt, de folyóvízre is kiválóan alkalmas opció.

Grafit házas, klasszikus felépítésű, de ugyanakkor modern köntösbe bújt elsőfékes orsóval bővült a Carp Expert paletta. A 6+1 csapággyal ellátott tűgörgős orsó, könnyed zsinórcsévélést biztosít, kiegyensúlyozott rotorja 6,0:1 áttételű. Dobja egy gumigyűrűvel is el van látva, így fonottzsinóros használatra is jó választás, mivel ez garantálja, hogy zsinórunk ne csúszhasson meg a dobon.

A könnyített fém dob, a precíziós visszaforgásgátló, az erősített felkapókar, mind olyan tulajdonság, amivel az orsó a használata során megkönnyíti, illetve kényelmesebbé és eredményesebbé teszi a fárasztást.

A Dynamic Feeder kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet.

Kiválasztásával, egy jó ár-érték arányú univerzális orsót kapunk, mely bármely pontyhorgász kezében megállja majd a helyét, akár belekóstolva a távdobásba is használatával.

MárkaCarp ExpertKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínfekete, pirosMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaPicker, Method feeder, FeederTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók