Carp Expert Dynamic feeder botCarp Expert Dynamic feeder bot

Carp Expert Dynamic feeder bot

20 590 Ft26 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Carp Expert Dynamic feederek a tökéletes esztétikum mellett kiváló fizikai paraméterekkel és minőségi anyaghasználattal rendelkeznek! Nézzük részletesebben!
A nyél alsó részén és az orsótartó felett EVA borítást találunk, amin dobás során nem csúszik meg a kezünk, könnyen tisztítható és még a téli horgászatok során is kellemes fogást biztosít. Közte darált parafa bevonatos szintén EVA borítás található, ami időtálló esztétikus és szintén stabil fogást biztosít.
A felül szorítós csavaros orsótartó tökéletesen rögzíti az orsót és kellemes fogással rendelkezik.

A blank nagyon könnyű és vékony:
360/150g 14 mm
390/150g 15 mm
360/180g 14,3 mm
390/180g 15,3 mm
420/180g 15,5 mm
Ezáltal a horgászbot könnyen kezelhető, dinamikus dobásokat tesz lehetővé! Az orsótartó és a horgászbot vége közti távolság is ennek megfelelően lett megálmodva!
A 360-as változatoknál 45 cm, 390-es változatoknál 47 cm, 420-as változatnál 49 cm. Ahogy nő a horgászbot hossza, úgy nő vele az orsótartó távolsága is, amely igazodik az egyre nagyobb dobások által támasztott technikai igényeknek.
Mindegyik változaton a keverőgyűrű (K gyűrű) átmérője 30 mm, melyen könnyedén siklik ki a zsinórunk még nagyobb méretű orsók használata során is. A két legnagyobb gyűrűnk kéttalpas, ami extra erőt és tartást is kölcsönöz a bot vastagabbik részének. Egységesen mindegyik változaton 8 db gyűrű található a bottesten és 5 db a rezgőspiccen. A spiccgyűrű kialakítása meggátolja, hogy a dobás során a zsinór rácsavarodhasson, ezáltal sok bosszúságtól, szakadástól kímél meg minket.
Zsinórral befűzve a horgászbotnak egy nagyon határozott, gerinces karaktere van, pontos dobásokat és precíz fárasztásokat előrejelezve!
Összességében egy nagyon jól megtervezett és kivitelezett botról beszélünk, ami a hétköznapi horgászat mellett alkalmas lehet versenyzésre is. Aki teheti vegye kézbe, próbálja ki! Nem fog csalódni!

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950