Carp Expert Distance Method feeder botCarp Expert Distance Method feeder bot

Carp Expert Distance Method feeder bot

19 990 Ft22 890 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A method horgászat irányzatai közül talán kijelenthető, hogy a nagytávolságú horgászat a legnépszerűbb manapság. Ehhez a technikához kínál a Carp Expert brand a Distance Method Feeder botok személyében kedvező ár-érték arányú megoldást.

A Distance Method Feeder botok összesen 3 különböző hosszban, 360-as, 390-es és 420-as kivitelben érhetők el és kerültek a boltok polcaira. A legrövidebb a kisebb magasságú horgásztársaknak, a középső az átlagos testalkatú pecásoknak, míg a leghosszabb a magas, erős sporiknak lehet ideális választás, amennyiben távoli methodozásról van szó.

A botok nagyméretű, erősített gyűrűkkel vannak szerelve azért, hogy bírják a legnagyobb erejű dobásokat is. Emellett azonban, hála IM10-es karbon anyaguknak, egyáltalán nem durungok, tehát az átlagos méretű halak fárasztása is élmény velük. Mindegyik Distance Method Feeder bot 3-3 spiccel van szerelve, melyek segítségével alkalmazkodni lehet a halak táplálkozásának intenzitásához.

MárkaCarp ExpertKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításparafa, evaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok