Főoldal » Kiegészítők » Ernyők, sátrak » Sátrak » Sonik AXS Bivvy Sátor 2Man

Sonik AXS Bivvy Sátor 2Man

Ár: 179 990 HUF

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Mennyiség
Loading Kosár frissítése...A Sonik AXS szériájának minden tagja a vízparti komfortos időtöltést támogatja, maximalizálva annak minden faktorát.

Az AXS Bivvy sátor is ezt a szortimentet bővíti, ami egy szupererős központi egységgel rendelkezik, amibe csatlakoznak a könnyített, bár szintén kellően erős alumínium tartórudak.

A sátor 10000 mm-es HH Cloudbase TM anyagból készült, amely keménysége mellett, extrém vízállóságot biztosít. A keret lapos hátú, és az oldalak is a maximális belső tér kihasználásához lettek tervezve.

Az integrált esőcseppvédő kialakításnak köszönhetően a védelem maximális, függetlenül a legzordabb időjárási viszonyoktól. A sátor egy cipzározható első panelt is tartalmaz, oldalsó ablakokkal, testreszabható bejárati ajtórendszerrel.

A mindössze 9,2 kg súlyú AXS sátor két 48 hüvelykes, gyorscsatlakozással ellátott viharoszloppal, nagy teherbírású csatlakozókkal, négy szellőzőtávtartóval, túlméretezett kompressziós stílusú tárolózsákkal és nagy teherbírású T-leszúrókkal kapható. A sátor alja kivehető, melyet később csatokkal tudunk vissza rögzíteni.

Specifikációk:

10,000mm HH CloudbaseTM anyag
Cipzáras kialakítású frontpanel
Maximalizált helykihasználás
Könnyű csavarodásmentes 6061 alumínium oszlopok
Dupla botrögzítő pánttal
Extra tároló táskával

 

Méret: 3.20x3.5x1.90 m