WFT Never Crack Big Fish harcsázó botWFT Never Crack Big Fish harcsázó bot

WFT Never Crack Big Fish harcsázó bot

17 490 Ft22 590 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Big Fish, egy botsorozat a nagy halak számára, a WFT-től. Ez a széria szinte lefedi a nehéz horgászat teljes eszközigényét. Never Crack technológián alapuló blankja a kapitális halak ellen az egyik legjobb választássá teszi.

A modern bottest mellett, extra erős rozsdamentes gyűrűk, melyek tökéletesen zárják a Sic betéteteket és masszív csavaros orsótartó támogatja a botot a fárasztások során. Az összes gyúrú epoxival van bevonva, a maximális élettartam miatt. Parti harcsázáshoz és nagyhalas módszerekhez kitűnő időtálló alternatíva.

Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.

A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

MárkaWFTKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításduplonOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950