Sonik Xtractor Pro elsőfékes orsóSonik Xtractor Pro elsőfékes orsó

Sonik Xtractor Pro elsőfékes orsó

23 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A karcsú, matt fekete felülettel, a grafit testtel és a rotorral, az Xtractor Pro 5000 orsó megnövelt teljesítményt és jellemzőket kínál, és egy fokkal feljebb lépteti a helyzetet, a továbbfejlesztett tervezést értékelő horgászok számára.

Kétségtelenül ez a tökéletes könnyűsúlyú mini big pit orsó, és kiegyensúlyozottan illeszkedik a legkeresettebb Xtractor botcsaládunkhoz.

Az Xtractor Pro orsó csigatengelyes fogaskerekes rendszeren alapul, a jobb zsinórfektetés érdekében, plusz AIR rotor zsinórvédővel rendelkezik, amely segít megelőzni a zsinór összegabalyodását. A Quik-Clik összecsukható fogantyúval, ikerrugós zsinórkapcsokkal és jelentős zsinórkapacitással, ez az orsó kiemelkedő teljesítményt nyújt kategóriájában.

Ezen kívül az Xtractor Pro 5000 Quick-Torque fékrendszerrel és azonnali visszaforgásgátlóval, valamint túlméretezett csavarodásmentes görgővel rendelkezik. Mindezek a funkciók egy olyan orsót alkotnak, amely szezonról szezonra kiválóan fog szolgáni.

MárkaSonikKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók