Sonik Tournos XD bojlis botSonik Tournos XD bojlis bot

Sonik Tournos XD bojlis bot

76 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.09. (holnap)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Egy kiváló pontyozóbotnak számos kulcsfontosságú összetevője van és ezt a receptet a Sonik évek óta tökéletesíti. A háttérben folyamatosan kutatják a legújabb szénszálas anyagokat, de többet a magas áruk kizár a versenyképes pálcák piacán.

A Tournos XD tökéletes kivételt képez ezen szabály alól, és a versenytársak előtt ár az árversenyben. Az igazán erőteljes dobási tulajdonságokkal létrehozott botot olyan horgászok számára ajánljuk, akik a limiteket akarják felülmúlni felszerelésükkel, akár a legnagyobb kiterjedésű vizeken használva azokat, speciálisan a legnagyobb halakat megcélozva.

Az alacsony gyantájú japán Toray karbon anyagok miatt nagyon vékonyak, könnyűek, plusz lenyűgőzőek kézbe véve. Tökéletes eszközök a nagyalas horgászatokhoz, a maximális kohézió miatt, érdemes a Tournos XD Gold orsót választani hozzájuk.

Specifikációk:
Alacsony gyantatartalmú, magas minőségű karbon blank
1k carbon szövés
American Tackle 3K Carbon orsótartó
Könnyű, alacsony profilú DL-Black kerámia gyűrűk
Japán nyél
Eloxált, gravírozott vég
Neoprén védőelemekkel szállítva.

MárkaSonikKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, pontyTechnikaFenekező, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításnincsOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950