Sonik SK-Tec Lounger Bedchair ágySonik SK-Tec Lounger Bedchair ágy

Sonik SK-Tec Lounger Bedchair ágy

59 990 Ft

Egységár: 59 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (holnap)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Sonik SK-TEK Lounger Bedchair ágy számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek maximális kényelmet biztosítanak, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart a horgászat.

Az ágyszék egy könnyen állítható bütykös zárszög-mechanizmussal rendelkezik, amely kiválóan alkalmas akkor is, ha a vizet szeretné nézni, és természetesen az ágy teljesen lapos profilúvá tehető, a kellemes éjszakai alvás érdekében.A középső rész és a vállrész extra elasztikus deréktámasszal rendelkezik, hogy maximális kényelmet biztosítson, akár elöl, hátul vagy oldalt alvó pozícióban.

Ez is testreszabható az Ön által preferált keménységnek megfelelően. Az ágy gyapjúval van bélelve, az intelligens SK-TEK terepszínű anyagunkkal, extra széles, párnázott párnarésszel együtt pedig maximális komfortot biztosít.

Specifikációk:
Robusztus 6 lábú acél és alumínium váz
Állítható háttámla
Közép- és vállterület deréktámasz
Széles párnázott párna rész és polár bélés
HD 600D PVC hátterű SK-TEK camo anyag
Két kihajtható hálós zseb
Állítható lábak, nagy forgatható sárlábakkal
Szélesség: 80cm
Hosszúság: 205cm

MárkaSonikKategóriákÁgy, KiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöld, feketeAnyagoxford nejlon, alumínium
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló kiegészítők