Salmo Sweeper 10cm wobblerSalmo Sweeper 10cm wobbler

Salmo Sweeper 10cm wobbler

4 290 Ft

Egységár: 4 290 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Sok agyonhorgászott vízterületen a halak már szinte név szerint ismerik a horgászok által használt wobblereket. A Salmo Sweepert nem fogják!

A Salmo legújabb jerk csalija különleges mozgásával hívja fel magára a ragadozók figyelmét. Bökj a bot spiccével a horizont felé és ostorcsapás szerűen rántsd lefelé a spiccet. Tarts egy pillanatnyi szünetet, majd ezt ismételd újra és újra ekkor a Sweeper folyamatos , hosszú siklásokkal és irányváltásokkal (közel 180 fokos elfordulással) dolgozik.

Ez az a mozgás, melyet a kapitális ragadozók a sérült, könnyen levadászható táplálékkal azonosítanak, így képtelenek neki ellenállni. A horgok kiváló minőségűek, a drótozás végigfut a testen, ami garantálja a tartósságot.

Süllyedő kivitelben kerül forgalomba, főként csuka horgászatához ajánljuk.

MárkaSalmoKategóriákCsali, etetőanyag, Műcsali, WobblerCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozbalin, süllő, csukaTechnikaPergetőMerülési mélységvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok