Salmo Rail Shad 6cm wobblerSalmo Rail Shad 6cm wobbler

Salmo Rail Shad 6cm wobbler

4 590 Ft

Egységár: 4 590 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Az új Salmo Rail Shad wobbler egy igazi egyedi kivitelezésű műcsali a Salmo szortimentben. Lehetőséget kínál normál, illetve vertikális pergetésre is egyaránt. Minden darab a legmagasabb minőségi elvek betartása mellett készült. A Rail Shad elnevezése nem véletlen, hiszen Shad vagyis kishal formájú testet kapott, a Rail pedig sínre utal, ami lelke a csalinak.

Ez az egyedi sín a műcsali hátán található az orrától majdnem a háta közepéig, ebben van egy kulcskarika, ami csúszkálni tud ezen a sínen. Ha dobunk vele, akkor az orrába lévő részbe csúszik a sínen, éppen ezért rendkívül jól dobható műcsaliról beszélhetünk. Vízbeesés után, ha gyorsan felvesszük a kontaktot és gyorsan is vontatjuk a csalit, akkor normál wobblerként viselkedik a csali, és hasonlóan fogós tud lenni például balinra, mint a Thrill.

Abban az esetben, ha hagyjuk süllyedni - mivel süllyedő műcsaliról beszélünk - a kulcskarika hátrébb csúszik, így máris egy más tulajdonságokkal rendelkező wobblerről beszélhetünk. Ezt vezethetjük úgy mint egy vertikális csalit, vagy mint egy klasszikus jig csalit. A hat centis méretben kapható Rail Shad, 14 grammos súllyal rendelkezik, így egy médium, médium-light bottal tökéletesen vezethető.

A Salmo műcsaliknál már megszokott, kiváló minőségű VMC horgokkal van szerelve, melyek közül a hátsón egy plusz ingert keltő légy is található. Különleges színekben elérhető individuális kis műcsali, mely egyediségének köszönhetően, sikeres eszköze lehet a hazai rablóhalak horogra kerítésének.

MárkaSalmoKategóriákCsali, etetőanyag, Műcsali, WobblerCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozcsuka, harcsa, balin, süllőTechnikaPergető
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló csalik és etetőanyagok