Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó – 2500Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó

Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó – 2500

32 990 Ft33 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.28. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó a japán mérnökök legújabb fejlesztése. A hátsó nyeletős rendszerű féke rendkívül érzékeny és finoman állítható, mely által minden horgász számára igazi élvezet lesz a használata.

Az elsőfék is rendkívül precízen állítható, fárasztás során ez rendkívül fontos tulajdonsága és a fékek mellett a 7+1 csapágyas rendszere teljesen zökkenőmentes futást párosít a szerkezetnek.

Ez a nyeletőfékes orsó azonban nem csak pontyhorgászatra van tervezve, hanem minden más módszerhez is univerzálisan alkalmas, ahol a szabadonfutó fékes orsókat részesítik előnyben, rablóhalas horgászathoz is tökéletes variáns. Az új, érzékeny nyeletőfékes rendszer szabadalmaztatott a Ryobi által, ami természetesen szükség szerint aktiválható vagy deaktiválható.

A carbon fék víz és porálló. A dobja egy gumibetétet is kapott, mely által a fonottzsinórokat is tökéletesen csúszásmentesen megtartja. A dobon természetesen fém klipsz is található.

A fém hajtókar CNC esztergált, rendkívül könnyen kezelhető.

7 rozsdamentes acél golyóscsapágy, 1 rozsdamentes acél görgőscsapágy,
Alumínium dob (CNC-megmunkált),
Extra finom elsőfék + hátsó nyeletőfék
Víz és porálló carbon fékrendszer
Gumiréteg a dob belsején
Fém hajtókar
Fém klipsz

MárkaRyobiKategóriákFeeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Nyeletőfékes orsó, Orsó, Pontyozó orsóCikkszám22863-025EAN kód4250336190159Garancia1 évSúly370 gMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaFeederTávdobónemOrsó méret25Csapágy7+1FékrendszernyeletőfékesDob anyagaalumíniumÁttétel5,0:1Zsinórkapacitás200m/0,25mmMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók