Ryobi Verum II elsőfékes orsóRyobi Verum II elsőfékes orsó

Ryobi Verum II elsőfékes orsó

41 990 Ft46 190 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.19. (péntek)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A VERUM II a Ryobi felsőkategóriás sorozata.

Ez a széria sokféle horgászatot lefed. Minden hajtómű-alkatrészt újonnan fejlesztettek ki, így a Verum II minden modelljét rendkívül sima és vibrációmentes működés jellemzi. A Ryobi exkluzív szénszálas kompozit anyagának NCRT, alumínium könnyű és titán komponenseinek kombinációja révén a Verum II egy rendkívül könnyű és egyben robusztus sorozat a legmodernebb orsókból. Minden változat alumínium pótdobbal érkezik.

Az 1000 - 3000-es változatok tökéletes orsók könnyű és közepes pergetéshez. az Alu-Lite ház anyagkeveréke NCRT-vel lett ötvözve, plusz az extra titán orsótengely biztosítja a horgászélményt, a legmagasabb szinten! A tökéletes zsinórkép is biztosított ezeken a típusokon, ami a hosszú és egyenletes dobások alap pillére.

Az összes Ryobi orsó preciíz fékteljesítménye a Verum szériánál is adott, mely tökéletes választássá teszi fonott zsinóros horgászat alkalmával is, ami pergetésnél kifejezetten fontos.

A 4000-es modellt harcsapergetésre is ajánlott verzió, mely bírni fogja a végletekig feszített határokat!

Specifikációk:
6 csapágyas rendszer: 5 rozsdamentes acél golyóscsapágy, köztük 2 japán + 1 rozsdamentes acél görgős csapágy
Alu-LIte ház
2 darab CNC esztergált dob
Víz- és porálló karbon fék
Csavarozott alumínium hajtókar (CNC)
Ergonómikus fogantyú
Fém zsinórklipsz

MárkaRyobiKategóriákElsőfékes orsó, Feeder orsó, Harcsázó orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pergető orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínezüst, aranyMilyen halhozsügér, balin, süllő, ponty, csuka, harcsaTechnikaFeeder, PergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékDob anyagaalumíniumPótdob anyagaalumíniumPótdob1Áttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók