Ryobi Cynos III HS elsőfékes orsóRyobi Cynos III HS elsőfékes orsó

Ryobi Cynos III HS elsőfékes orsó

25 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.30. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Ryobi Cynos ötvözi magában a legújabb japán technológiákat, a minőséget, mindezt egy megfizethető kivitelben komponálva. Szinte bármely horgászmódszernél eszközölhető a típus.

A 3000-es méret, a legnagyobb igénybevételt jelentő pergető módszerhez is szuper alternatíva, de feederezésnél is megállja a helyét. Könnyített fém, carbon betétes dobbal rendelkeznek, plusz az orsó féke is carbon rendszert kapott, melynek köszönhetően teljesen letapadásmentes fárasztás közben, a legnagyobb terhelés során is.

Az új HS, High Speed változat 6,1:1-es áttétellel rendelkezik, ami mellett a zsinór rendkívül gyors visszahúzása garantált. Ez egyedi előnyöket kínál minden módszernél.

Technikai paraméterek:
Robosztus, kompozit orsóház
Gumírozott dob, melyen a fonott nem csúszik el
Csepp és pormentes fékrendszer
5+1 csapágy
CNC forgáscsolt hajtókar
Végtelen visszaforgásgátló

MárkaRyobiKategóriákElsőfékes orsó, Orsó, Pergető orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínfekete, ezüstMilyen halhozsüllő, csuka, sügér, balinTechnikaPergetőTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók