Prologic Inspire Daddy Long & Leg Bedchair ágyPrologic Inspire Daddy Long & Leg Bedchair ágy

Prologic Inspire Daddy Long & Leg Bedchair ágy

118 990 Ft

Egységár: 118 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.24. (szerda)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Megérkezett az Inspire ágyak új generációja - amelyek célja a vízparti kényelem, tartósság és praktikum új szintre emelése. Bármi legyen is az igénye, ez az új kollekció tökéletes társat nyújt a horgászathoz.

A termékcsalád négy ágyának mindegyike új ovális csövekkel ellátott könnyű keretekkel, tergal szövet zárakkal rendelkezik, amelyek hihetetlenül lapos profilt kínálnak a jobb alátámasztás és a garantáltan kényelmes éjszakai alvás érdekében. Ezt az alvási kényelmet tovább fokozzák a matrac bőségesen kipárnázott középső részei, amelyek új Air-Tex hálós, lélegző szövetünk használatával készülnek. Ez a szövet drámaian csökkenti a hőfelhalmozódást azáltal, hogy fokozza a légáramlást - csökkenti a forró pontokat, és megakadályozza az izzadás okozta kényelmetlenséget, függetlenül a körülményektől. Az ágyak párnázott részei szintén úgy vannak kialakítva, hogy optimális támasztást nyújtsanak azokon a területeken, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A termékcsalád minden ágya rendelkezik egy dupla csuklós, összecsukható lapos rendszerrel, amely lehetővé teszi szállítás közben a hálózsák, kempingasztal és más lapos tárgyak tárolását. Ezeket az ágyakat a Mimicry Camo Patter (MCP) díszíti, és teljesen lélegzőek, ugyanakkor rendkívül szívósak és kopásállóak a külső szöveten. Röviden, ezek az ágyak abszolút olyan kényelmet és erőt kínálnak, mint eddig semmi. Hihetetlenül büszkék vagyunk rájuk, és úgy terveztük meg a kínálatot, hogy mindenki személyes igényeinek megfeleljen.

Lapos profil
Összehajtható, kétcsuklós kialakítás
MCP lélegző szövet
Air-Tex lélegző központok
Állítható lábak
Elforgó sártalp
Ülésmagasság: 45-50cm
Teljes méret: 95 x 210cm
Szállítási tömeg 12.5kg

MárkaPrologicKategóriákÁgy, KiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőMagasságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöld, feketeTerhelhetőségvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950