Prologic Avanger Bivy & Condenser Wrap 1 személyes sátorPrologic Avanger Bivy & Condenser Wrap 1 személyes sátor

Prologic Avanger Bivy & Condenser Wrap 1 személyes sátor

112 990 Ft

Egységár: 112 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Szorosan az Inspire Bivvy nyomában. Az Avenger bivvy sorozat sok megegyező tervezési jellemzővel rendelkezik. Az anyagok kissé eltérő specifikációjának felhasználásával nagyon megfizethetővé teszik őket anélkül, hogy funkcionalitásukat elveszítenék. A 2 bordás felépítés könnyű és könnyen összeszerelhető menedéket eredményezett. Mindkét változat tartalmaz egy feltekerhető ereszt amely praktikus az olyan szép időben eltöltött rövid horgászatokhoz, ahol nincs szükség kiterjesztett védelemre. Teljes Pro-Vent rendszer - egy nagy hátsó szellőző és 2 további oldalsó szellőző biztosítja a legjobb, 360 fokos szellőzést. Ez maximalizálja a levegőcserét, csökkenti a páralecsapódást és javítja a kilátást, valamint hűvösebbé teszi sátrunkat a meleg hónapokban.

A nagy teherbírású talajponyva megakadályozza a bogarak és a víz behatolását, és tépőzárral könnyen rögzíthető a helyén. Az Avenger Bivvy 210D (dupla bevonatú) könnyű, rendkívül tartós és 10 000 mm-ig vízálló. A bejárati ajtó szúnyoghálós ablakkal és kettős cipzáras ajtókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a postaládaszerű kinyitást és nagyobb védelmet nyújtanak az elemek ellen. Az egyszemélyes sátorhoz tartozik egy külső esőponyva. Teljes téli ponyva a kétszemélyes változathoz tartozik. Mindkettő 10 000 mm-es vízállóságú tető résszel rendelkezik 210D (dupla bevonatú) szövetből. Kombinálva sokkal nagyobb hatékonyságot biztosít, mivel lehetővé teszi a belső Bivvy kapszula ideális lélegzését, mivel a légcsere sebessége jelentősen csökken.

Ez sokkal lassabb és progresszívebb légcserét biztosít, ami drámai módon elszigeteli a belső levegőt a külső léghőmérséklettel szemben, és kiváló szigetelést eredményez. Ez a folyamat rendkívül csökkenti a nedvességet és a páralecsapódást. Ez a rendszer tovább optimalizálható, ha a Pro-Vent rendszerrel együtt használják, lehetővé téve a szellőzőnyílások nyitva tartását a meleg és párás napokon.

Optimalizált belső tér gyors és egyszerű összeszereléssel
210D Könnyű, vízálló és lélegző anyag
Pro-Vent 360- fokos szellőzés
Nagy teherbírású talajponyva
Erős, könnyű kétbordás váz, kihúzható eresszel
Dupla bottartó
Esőponyva az egyszemélyes változathoz
Teljes téli ponyva a kétszemélyes változathoz
Nagy teherbírású MCP hordtáska
HD talajponyvával, nagy teherbírású feszítőkkel, cövekekkel és hordtáskával
Szállítási méret: 148x23cm

MárkaPrologicKategóriákKiegészítő, SátorCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőMagasságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöldAnyagoxford nejlon
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950