Nevis Motive Carp elsőfékes orsóNevis Motive Carp elsőfékes orsó

Nevis Motive Carp elsőfékes orsó

20 670 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Mind megjelenésében, mind precíz konstrukciójában egy tökéletes pontyozó orsó született! Elegáns, erőteljes kivitel, letisztult színösszeállítás. Ezek jellemezik legjobban a Nevis Motive Carp Pontyozó orsót. Tetszetős fekete testében 4 acél golyóscsapágy és egy tűgörgő csapágy kapott helyet.

Emellett nem maradhatott ki a Wormshaft (csigás) dobemelés, amely biztosítja még ezen a nagyméretű dobon is a tökéletes zsinórképet. Szintén érdemes kiemelni az orsó precíziós első fékét is. A minőségi anyaghasználat az orsóházon kívül is szembetűnő. Ez utóbbi alkotóelem, illetve a 4:5:1-es áttétel munkájának köszönhetően 105 cm-t képes feltekerni egyetlen hajtókar fordulattal. A dob zsinórtároló kapacitása 400m/ 0,30 mm.

Aki korábban megtapasztalta már, mennyire strapabíró és megbízható egy ízig-vérig NEVIS orsó, ebben a modellben sem fog csalódni, valamint aki még csak most ismerkedik a márkával egyaránt hosszú távon eredményesen használható társra lelhet az új típusban!

MárkaNevisKategóriákBojlis orsó, Elsőfékes orsó, Nagy pontyok hava, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, pontyTechnikaFenekező, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszerelsőfékesDob anyagaalumíniumÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók