Nevis Match Carp Latex merítőfejNevis Match Carp Latex merítőfej

Nevis Match Carp Latex merítőfej

3 890 Ft5 690 Ft

Egységár: 3 890 Ft/db - 5 690 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.19. (csütörtök)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

nálásával, modern megjelenéssel, gondos tervezés és gyártás után kerültek a piacra. A régi, megszokott hálóanyagokat leváltották a legújabb fejlesztésekkel készültek, illetve a keretek is magas minőségű aluminiumból lettek hajlítva.Ezek lehetővé tették, hogy a nagy méret ellenére is erősek, ugyanakkor kedvező tömegűek legyenek. A hálómélységek és a hálókeretek nagysága is úgy lett kialakítva, hogy még a nagyobb halakat is könnyedén meg tudjuk meríteni, illetve a merítés után sem tudjanak a halak kiugrani belőle.

Ezek az új típusok már versenyzésre is kiválóan megfelenek, legyen az finomszerelékes, pontyos feeder vagy bojlis verseny, hiszen minden típus többféle méretben kapható.
Az új hálóanyagoknak köszönhetően a halak kevésbé akadnak el bennük, valamint a horgászat végeztével szinte pár perc alatt tökéletesen kiszáradnak.

Háló anyaga: PE Rubber Mesh
Hálómélység: 50x40cm-nél 40 cm
60x50cm-nél 45cm
70x55cm-nél 50cm
Lyukméret: 3 mm

MárkaNevisKategóriákFeeder kiegészítő, Haltartó, merítő, Keszegező kiegészítő, Kiegészítő, Match kiegészítő, Merítőfej, Nagy pontyok hava, Pontyozó kiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőMagasságvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínfekete, zöldMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaFenekező, Match, Picker, Feeder
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló kiegészítők