L&K Jig Braid 150m fonott zsinórL&K Jig Braid 150m fonott zsinór

L&K Jig Braid 150m fonott zsinór

6 190 Ft

Egységár: 56 Ft/m Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Az L&K rablóhalas kiegészítők közül nem hiányozhatnak a maximális kontaktot biztosító jiges fonott zsinórok sem.

A 8 szálból szőtt, teljesen körszövött keresztmetszetű, kiváló dobási tulajdonságokkal rendelkező lime zöld, akár éjjeli körülmények között is jól látható kivitelű Jig Braid, a gumihalas pecák kiváló főzsinórja. A fonott pergető zsinórok egyik legnagyobb előnye a monofilokkal szemben, a magas szakítószilárdságukban rejlik, amely a kisebb átmérővel rendelkező variánsokon is kiemelkedő tulajdonságokat jelent.

A vékony főzsinórok használatával rendkívül lefinomítható a felszerelés, amivel így akár nagyobb dobástávok is elérhetők, akár kisebb csalik használatával. A zsinór felülete kiegészült egy Teflon bevonattal, mely garantálja a maximális kopásállósági tulajdonságokat, akár akadós, köves terepen használva is.

A legkisebb átmérőjű változat akár az UL pergetők kedvenc zsinórja lehet, míg a nagyobb tagok pedig a light és medium pergetők kelléktárát bővíti, akár az éjszakai pergetések kiváló elemeként.

MárkaL&KKategóriákFonott zsinór, Szerelék, ZsinórCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöldMilyen halhozbalin, domolykó, süllő, csukaTechnikaPergetőGubancgátlós?variációnkként eltérőZsinór hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950