Lineaeffe Vigor XTM nyeletőfékes orsóLineaeffe Vigor XTM nyeletőfékes orsó

Lineaeffe Vigor XTM nyeletőfékes orsó

6 190 Ft6 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.19. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Szerencsére, ha már egy modern feeder orsót szeretnénk vásárolni, nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Az LINEA VIGOR XTM is egy megfizethető orsó, mellyel megfizethetetlen élményekben lehet részünk.

Egy light, medium-light, medium, medium-heavy horgászbotra is hibátlan választás ez az orsó. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik.

Az orsó szépen fut, egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával. Összességében egy kellemes feeder orsó, ami teljes mértékben kielégíti az átlagos hétköznapi pecák igényeit, akár hagyományos, teleszkópos botokon is bevethetjük, vagy használhatjuk rablózni is.

Az orsó zsinórral töltve kerül forgalomba.

MárkaLineaeffeKategóriákBojlis orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Nyeletőfékes orsó, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínbarna, feketeMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Method feeder, Feeder, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszernyeletőfékDob anyagagrafitÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950