Kamasaki Thunder Cat harcsázó botKamasaki Thunder Cat harcsázó bot

Kamasaki Thunder Cat harcsázó bot

8 270 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.18. (csütörtök)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Nagy finomságú IM6-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív gyűrűsor brutális harcot tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik sportos, embert halakra vágynak, mégis egy jó ár-érték arányú középutat választanának!

A bot karakteréből adódóan, a felszíni harcsázó módszerekhez (stupek, óriásantennás) és úszós kuttyogatáshoz is használhatók. A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is. A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne.

Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is. Használatát bárkinek ajánljuk, főleg, ha fontos a kedvező árfekvés, de masszív kivitel.

MárkaKamasakiKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításeva, parafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok