Kamasaki Super Carp 3 részes bojlis botKamasaki Super Carp 3 részes bojlis bot

Kamasaki Super Carp 3 részes bojlis bot

8 390 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Kamasaki Super Carp bot kedvező árú megoldást nyújt a bojlis horgászattal ismerkedőknek és az azt kedvelőknek. A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az általános fenekező, illetve bojlizásra alkalmas bot is.

A mai modern nagyhalas pontyhorgászat, megannyi horgászcikkel, csalival, sokakat kíváncsiságra térít, de óckódva nyúlnak bele a botválasztásba. Az Ő számukra tökéletes variáns a Super Carp 3,6 méteres bojlis botja. Kedvező ár-érték arányú széria, mely kipróbálási lehetőséget ad a bojlizáshoz, nagyhalas horgászattal való ismerkedéshez. A bot kellően gerinces, ám mégis rugalmas. Anyagának köszönhetően az akár kezdeti nehézségeket is tolerálni tudja, bizonyos mértékig.

3,5 librás dobósúlya és EVA markolata miatt, a távdobások kipróbálásához, megtanulásához is megfelelő alternatíva, természetesen egy méretben hozzáillő 5-8000-es orsóval. Nyeletőfékes orsók és elektromos jelzők használata javasolt hozzá, mert a nagy pontyok becserkészése néha időigényes, és a kapás bármikor bekövetkezhet, nem érdemes lemaradni életünk haláról. Ebben segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes ebben a kedvező árkategóriában.

Szuper ár-érték arányt keresőknek, illetve a bojlizással ismerkedőknek tökéletes választás. Tapasztalattól függetlenül.

MárkaKamasakiKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbon, kompozitMilyen halhozamur, pontyTechnikaBojlis, FenekezőTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950