Kamasaki Super Braid 1000m fonott zsinórKamasaki Super Braid 1000m fonott zsinór

Kamasaki Super Braid 1000m fonott zsinór

14 490 Ft

Egységár: 14 Ft/m Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Bizonyára nagyon sokan emlékeznek még a kilencvenes évek első felében debütáló fonott zsinórokra, melyek közül a Kamasaki Dyneema-ja volt sokáig a piacvezető.

Nos, A Super Braid ennek a csodazsinórnak a modernizált változata, mondhatni annak a modern kor igényeihez igazított, továbbfejlesztett változata.

A zsinór alaptulajdonságát most is az elemi szálak válogatott magas minősége határozza meg, melyeket a legkorszerűbb fonási technológiák felhasználásával állítják elő, azaz szövik egymásba, rendkívül pontosan és nagy sűrűséggel.

Az eljárásnak köszönhetően nagyon erős, kiváló szakítószilárdságú, tömör, nagy sűrűségű, szabályos kör keresztmetszetű zsinór készül. Méretsorából és a feltüntetett terhelési értékekből azonnal kitűnik, hogy a Kamasaki Super Braid-et nehéz igénybevételre ajánljuk, nehéz, akadós terepre, ahol a fokozott terhelés, a kapitális halakkal való küzdelem a napi rutin része.

MárkaKamasakiKategóriákFeeder szerelék, Fonott zsinór, Harcsázó szerelék, Keszegező szerelék, Nagy pontyok hava, Pontyozó szerelék, Szerelék, ZsinórCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöldMilyen halhozponty, harcsa, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, Feeder, Method feeder, HarcsázóGubancgátlós?variációnkként eltérőZsinór hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950