Kamasaki Pro Fighter elsőfékes orsóKamasaki Pro Fighter elsőfékes orsó

Kamasaki Pro Fighter elsőfékes orsó

3 290 Ft4 390 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A kedvező ár-érték arányú Kamasaki orsók között került be a kínálatunkba a horgászok igényeit kielégítő Pro Fighter változat.

A megkapó és egyben letisztult fekete-fehér külsővel rendelkező grafit ötvözetű orsó dobja teljesen fel van töltve monofil zsinórral, így a zsinórválasztással és csévéléssel se kell időt tölteni. Univerzális elsőfékes darab, általánosan minden módszerhez használható eszköz.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott orsó, mely azon horgászoknak is jó variánst nyújt, akik ismerkednek a horgászattal vagy csupán egy kedvezőbb árfekvésű orsót kerestek.

Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

MárkaKamasakiKategóriákElsőfékes orsó, Keszegező orsó, Match orsó, OrsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozkárász, keszegTechnikaFenekező, MatchTávdobóvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950