Kamasaki Oyster nyeletőfékes orsóKamasaki Oyster nyeletőfékes orsó

Kamasaki Oyster nyeletőfékes orsó

5 890 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.22. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a praktikus nyeletőfékes kivitelű orsó is. Az Oyster egy kiváló választás azon horgászoknak, akik egy univerzális darabot kerestek, mely akár többféle technikához is tökéletesen használható eszközt ad a kezükbe.

Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról vagy egy vehemens kapás botmarasztaló kivédéséről.

A könnyed súllyal rendelkező masszív grafit testű orsó dobja alapból fel lett töltve monofil zsinórral, így ezt már tényleg csak a horgászatra szánt botra kell felhelyezni és indulhat is a peca! A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.

MárkaKamasakiKategóriákBojlis orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Nyeletőfékes orsó, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaBojlis, Fenekező, Method feeder, FeederTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszernyeletőfékesDob anyagagrafitÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló orsók