Energoteam Lucky Knight vízálló, lebegő, multifunkciós halradarEnergoteam Lucky Knight vízálló, lebegő, multifunkciós halradar

Energoteam Lucky Knight vízálló, lebegő, multifunkciós halradar

80 490 Ft

Egységár: 80 490 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.18. (csütörtök)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Tapasztalattól függetlenül, a horgászok közkedvelt eszközei közé tartoznak a kompakt méretű halradarok, melyekkel igazán könnyedén feltérképezhetőek a horgászhely előtt elterülő vízterületek, maga a vízmélység, a mederviszony, és a halak tartózkodási helye sem titok többé. A Knight a Lucky radarok között egy kompakt méretű kézi változat, mely 2 féle szonárt tartalmaz az alapvető kiegészítők mellett.

A szonár működése a hanghullám terjedésén alapszik. A halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

A radar főbb funkciói:

Halkeresés és mélységmérés
A kijelző bal felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után.
Halkijelzés
Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Termékspecifikáció:

Kijelző: 2,8 inch LCD
Mérési kapacitás: 45m
Mérési távolság: 100m (Vez. nélküli módban)
Energiaigény: Belső akkumulátor (3,7V)
Vízállóság: Vízálló és lebegő kivitel
Pontmátrix alapú adatkijelzés
Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Tartozékok:
Halradar
Szonár (vezeték nélküli)
Szonár (7m vezetékkel)
Szonár lebegtető úszó + Szonár adapter
Tároló doboz
Nyakpánt
USB kábel
USB töltő
Autós töltő

Kivitelének köszönhetően ellenálló, hosszú élettartamú darab, mely vízállósága mellett, egy esetleges vízbeejtés során, nem merül el, hanem lebeg a víz tetején.

MárkaEnergoteamKategóriákHalradar, KiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőTartozékokUSB töltőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínfeketeAnyagműanyagTápellátásakkumulátorÁramforrást tartalmazigenÁramforrást kapacitás8800 mAhHatótáv100 mRádiós?igenKijelző típusaszínes LCDMax mélység45 mVezeték nélküli?igenOkosnem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950