Delphin Rewir picker botDelphin Rewir picker bot

Delphin Rewir picker bot

21 590 Ft23 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.13. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A REWIR a finom feeder botokhoz tartozik, melyeket piker botoknak nevezünk. A luxus kivitelű EVA habból kialakított nyél a bot dominanciája. Fekete és barna színkombinációjába lett megtervezve és az ergonomikus kialakításának jól passzol a kézbe. A nyélen az érdekes kialakítású logó is szerepel az orsótartó alatt és a bot végén.

A bevált szerkezetű 24T karbon blankból készül, miközben rendkívül karcsú és erős. A teljes parabolikus akciójú bot lehetővé teszi a kisebb fogások kiélvezését, ami ilyen lágy botnál elvárt. A igen könnyű gyűrűzet arany színű cérnával van rákötve a blankra. Ez jól tart és jól illik a bothoz. A DPS orsótartó jól megtartsa a botra helyezett orsót.

A REWIR alapból három CarbonGlass spiccel adjuk U-light, Light és Medium. Így ki tudja választani az épp megfelelő spiccet.

A Delphin REWIR egy jó választás finom feederezésre.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Picker bot, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok