Delphin Nirvana feeder botDelphin Nirvana feeder bot

Delphin Nirvana feeder bot

45 990 Ft46 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.08. (szerda)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Exkluzív, kiváló minőségű bot a legigényesebb feeder horgászok számára. A NIRVANA FDR dizájnja és kivitelezésének részletei biztosan megragadja tekintetét.

A bot extra vékony, de nagyon erős és masszív parabola akciós blankból készült. A titok a 3K karbon borításban van, amely a bottest teljes hosszát befedi, és megerősíti az egész botot, miközben megvédi a túlterheléstől. Ezenkívül ez a karbon borítás nagyon vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A Nirvana minden tagja fémgyűrűket tartalmaz, amelyeket PowerJoin néven ismerünk, és amik minimálisra csökkentik a tagok végének sérülésének lehetőségét.

Ehhez a bothoz a SEAGUIDE gyűrűket választottuk, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt. Az UltraLight technológiának köszönhetően hozzájárulnak a bot kis súlyának megtartásához. Ezt biztosan értékelni fogja, ha gyakran dob, mint általában a feeder horgászok.

Egy másik részlet, amely kiegészíti a teljes hatékonyságot és dizájnt, nem más, mint a luxus ergonomikus orsótartó és nyél. Két anyag és szín PURE CORK parafa és fekete EVA hab kombinációjával tervezték. A nyél FullShrink habbal van bevonva, amely illeszkedik a tenyeréhez, és még hidegebb napokon is kényelmes a fogása.

Az egyedi dizájn és a matt elemek tökéletes együttest alkotnak, amely a NIRVANA-t a felszerelésed koronaékszerévé emeli.

MárkaDelphinKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozkárász, keszeg, amur, pontyTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőNyélborításeva, parafaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok