Delphin Meteor spod botDelphin Meteor spod bot

Delphin Meteor spod bot

30 940 Ft35 650 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.14. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Delphin METEOR egy kompromisszumok nélküli spod bot hatalmas erővel, amely pontosan oda szállítja a rakétákat, ahol szüksége van rájuk! A 24T karbonból készült vastag falú blank garantálja azt a nagy teljesítménytartalékot, amely a nehéz rakéták nagy távolságra történő dobásához szükséges. Ezen tulajdonságok ellenére a botot viszonylag kis súly jellemzi, ami nagyobb etetési kampányokra predesztinálja, ahol nagy mennyiségű csalit kell a vízbe juttatni.

Ezenkívül a blank teljes hosszában PowerWrap technológiával van megerősítve, ami extra erőt ad neki. Ez egy kiegészítő karbon tekercs a bot körül, ami jelentősen növeli a szilárdságot és a túlterhelési ellenállást, ami a gyakorlatban hosszabb élettartamot és csökkentett mechanikai sérülésekre való hajlamot jelent.

Az egyes részek illesztésein fém PowerJoin gyűrűk találhatók, amelyek célja, hogy minimálisra csökkentsék a blank hasadásának lehetőségét a gyakori etetések során.

A Delphin METEOR szilárd kéttalpas SIC gyűrűkkel van felszerelve, az 50-es méretű keverő gyűrű biztosítja a zsinór ideális vezetését. A bevált DPS orsótartó lehetővé teszi bármilyen nagy spod orsó rögzítését.

A bot összkialakítását elegáns narancssárga kiegészítők teszik teljessé, de az érdekes terepszínű EVA nyélvég is, ami nagyon kényelmes a kézben a gyakori dobások során.

MárkaDelphinKategóriákHorgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spod botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, pontyTechnikaFenekező, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok