Delphin Impala 2 részes feeder botDelphin Impala 2 részes feeder bot

Delphin Impala 2 részes feeder bot

27 790 Ft28 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.08. (szerda)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Az újjászületett Impala feeder verzióban! Karcsú és nagyon gyors blank jellemzi tökéletes akcióval. Minden halat örömmel fog fárasztani. A blank elegáns matt barna mintázatú, réz elemekkel, amelyek beleolvadnak a környező természetbe, és gyönyörűek mutatnak a parton.
A nyél barna FullShrink anyagból készül, és egy barna EVA végződéssel egészül ki, amelyet elegáns alumínium vég egészít ki logóval.
A bot könnyített SiC gyűrűsorral és a legmodernebb FUJI orsótartóval van felszerelve, amely tökéletesen illik a kézbe. A gyűrűk tökéletesen elosztják a terhelést a teljes blank hosszában, és megbízhatóan vezetik zsinórt. A használt PowerJoin technológia fontos elem, amely megerősíti a csatlakozásokat. Mindegyik csatlakozás végén egy kis fémgyűrű található, amely nagymértékben csökkenti a csatlakozások összetörésének lehetőségét.

MárkaDelphinKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok