Delphin Etna E3 3 részes bojlis botDelphin Etna E3 3 részes bojlis bot

Delphin Etna E3 3 részes bojlis bot

26 490 Ft32 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.31. (szerda)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Delphin ETNA E3 bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb pontyozóbotjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadni valami vadonatújat is, hogy ismét a minőség szintét egy újabb szintre emeljük. Ez állt a Delphin 2Power technológia kifejlesztése mögött. Ez a technológia két alszegmensből áll, a PowerWrapból és a PowerJoinból. Mindkét szegmenst az E3 sorozat minden modelljére alkalmazzák. A PowerWrap-ot azonnal észreveszi, amikor kapcsolatba lép a bottal. Ez egy további karbontekercselés a bot teljes hossza mentén, amely jelentősen megnöveli az erőt, és növeli a bot pillanatnyi túlterheléssel szembeni ellenállását. A gyakorlatban ez jelentősen hosszabb bot-élettartamot és csökkent mechanikai sérülékenységet jelent. Ennek a tekercsnek a másodlagos eleme a strukturált alapanyag vizuálisan nagyon vonzó eleme, amely a gumírozott FullShrink fogantyúval tökéletesen csúszásmentes felületet hoz létre. Ezen túlmenően a hideg hónapokban sokkal melegebb, mint az osztott fogantyúval rendelkező korábbi Etna generáció. A PowerJoin nem olyan feltűnő részlet, mint a wrap, de nem kevésbé fontos eleme ennek a sikeres egésznek. Mindegyik csatlakozás végén egy kis fémgyűrű található, amely jelentősen megérősitti.

Az intenzív blank erősítőkúra mellett dolgoztunk a karcsúságán is, és ezzel ismét bátran megerősíthetjük, hogy ezek egyértelműen az osztály legvékonyabbjai közé tartoznak. Ezenkívül a blankok megtartották az átlag feletti kiváló dobási és fárasztási tulajdonságaikat parabolikus akcióval.

A blankok kiváló minőségű, könnyített SiC gyűrűkkel vannak felszerelve, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt.

Az E3 olyan modellekkel bővül, amelyeket még nem látott a kínálatunkban. Kétrészes, 2,7 m és 3,3 m hosszú botok, amelyek ideálisak kisebb vagy benőtt vizekben történő horgászathoz, ugyanakkor tökéletesen megfelelnek behúzós csónakos horgászathoz is.

MárkaDelphinKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, amurTechnikaFenekező, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950