Delphin Eazyeight 8 lábas ágyDelphin Eazyeight 8 lábas ágy

Delphin Eazyeight 8 lábas ágy

51 990 Ft

Egységár: 51 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.02. (csütörtök)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Nyolc lábú ágy, mely kényelmet, kiváló minőséget és megfizethető árat kínál.

Az ágy alapja egy tartós és könnyű zöld szerkezet és 8 láb garantálja az abszolút stabilitást. A lábak egyenként állíthatók a különböző terepviszonyoknak megfelelően és robusztus sártalpakkal rendelkeznek. A fejrész alatti lábpár egy biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely könnyedén kihajtja az ágyat, és megakadályozza annak összecsukódását vagy elmozdulását.

A matrac steppelt gyapjú anyaggal van bevonva; kényelmes, meleg és egyedi kialakítású. Oldalain tartós 600D szövet borítja. A fejtámla extra párnázott gyapjú résszel rendelkezik a még nagyobb kényelem érdekében.

A matrac puhasága az ágy szélein alul található erős kötél meghúzásával állítható. Ha kényelmes ágyat keres megfizethető áron, akkor nézze meg az EazyEIGHT8 modellt.

Technikai információ:

Fekvőfelület mérete: 200x75 cm
Ágymagasság: 30-40 cm
Állítható csatlakozás: nincs
Súly: 9,5 kg
Szállítási méretek: 75x77x30 cm

MárkaDelphinKategóriákÁgy, KiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöld, feketeAnyagoxford nejlon, alumíniumTerhelhetőségvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950