Delphin Cruiser Flix kapucnis pulóverDelphin Cruiser Flix kapucnis pulóver

Delphin Cruiser Flix kapucnis pulóver

20 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.14. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Meleg, kényelmes és elegáns. Ezek a Delphin CRUISER FLIX kapucnis pulóver főbb tulajdonságai.

Ahogy a nevéből is látható, ez a termék egy újabb darab a fleece sorozatunkból. Anyaga nagyon meleg és puha tapintású. Az ujjak végén gumi mandzsetta található a jobb védelem érdekében. A kapucnis pulóver alján húzózsinór található, amely használata jobb hőszigetelést biztosít viselőjének, de nem korlátozza mozgásában.

Az elülső két zseb melegen tartja a kezét, és minden kisebb holmiját a keze ügyében tarthatja bennük. A nagy elülső cipzár lehetővé teszi a kapucnis pulóver gyors fel- és levételét. A kapucniban is található egy húzózsinór, amely túl erős szél esetén nagyon hasznos kiegészítő.

A CRUISER FLIX puha és meleg, kiváló minőségű anyagból készült, nagy figyelmet fordítva a részletekre. Az S-től XXXL-ig terjedő mérettartomány minden testtípushoz illeszkedik.

Anyaga: 100% poliészter

MárkaDelphinKategóriákŐszi ruházat, Pulóver, Ruházat, Tavaszi ruházat, Téli ruházatCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőSzínzöld, feketeAnyagpoliészterÉvszaknyár, tavasz, tél, őszMéretvariációnkként eltérőVízzárásnem vízálló
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló ruházatok