Delphin Corsa Black Carp Sic 2 részes bojlis botDelphin Corsa Black Carp Sic 2 részes bojlis bot

Delphin Corsa Black Carp Sic 2 részes bojlis bot

20 990 Ft26 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.07.31. (szerda)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Rendkívül elegáns fekete kivitelű pontyozóbotok sorozata, amelyek a középár kategóriában valóban exkluzív darabot képviselnek.

A Corsa Black kiváló minőségű, 24T-os karbonra épül, hasonlóan a bevált és nagyon népszerű ETNA E3 modellhez. Első pillantásra a bot meglepi rendkívül karcsú bankjával, amely egyértelműen az egyik legkarcsúbb a piacon a kategóriájában. Ennek ellenére megőrzi remek parabolikus tulajdonságait fárasztás közben vagy dobáskor. Ezenkívül a PowerWrap technológiát alkalmazzák a blank teljes hosszában, amit rögtön észre vesz ahogy kezébe veszi a botot. Ez egy további karbon tekercselés a blank körül, amely jelentősen megnöveli az szilárdságot és a túlterhelési ellenállást, ami a gyakorlatban sokkal hosszabb élettartamot és csökkent mechanikai sérülésekre való hajlamot jelent. A PowerWrap a teljes nyélen megtalálható, aminek köszönhetően a gumírozott Shrink habbal együtt tökéletesen csúszásgátló felületet hoz létre.

A CorsaBlack rendelkezik PowerJoin csatlakozással is. Alapvetően egy nem feltűnő részlet, amely azonban a bot nagyon fontos eleme. Lényege egy kis fémgyűrűben rejlik, amely az egyes részek végén, azaz a másik részhez való kapcsolódás helyén van felszerelve. Ennek a gyűrűnek az a célja, hogy minimalizálja blank hasadásos sérulését, amely meghosszabbítja a bot élettartamát.

A blankok a már bevált SIC gyűrűkkel vannak felszerelve, amelyekre bármilyen helyzetben támaszkodhat, legyen szó fonott vagy monofil zsinórról.

MárkaDelphinKategóriákBojlis bot, Horgászbot, Nagy pontyok hava, Pontyozó botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, amurTechnikaFenekező, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950