Delphin Coder elektromos kapásjelző szettDelphin Coder elektromos kapásjelző szett

Delphin Coder elektromos kapásjelző szett

30 590 Ft46 490 Ft

Egységár: 30 590 Ft/db - 46 490 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.23. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A Delphin CODER olyan elektromos kapásjelző szett, amelyben a teljesítmény és a kedvező ár ideális aránya ötvöződik. Legfőbb előnyei a megbízhatóság és a 100% -os funkcionalitás, amiben még drágább szettekkel is összehasonlítható. A jelzők és a vevőegység közötti jel ideális körülmények között akár 140 m távolságra is továbbítható. Az egész készlet kemény műanyag tokban kerül árusításra, amely gondoskodik a szállítás közbeni biztonságról.

A jelzőt egy LR23A típusú 12V-os elem táplálja, amely kellően hosszú élettartammal rendelkezik. Lemerült akkumulátorra rövid hangjelzéssel figyelmeztet. A "V" kapcsolóval válassza ki az 5. hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is. Arra is lehetőség van, hogy kiválassza a kívánt hang- és érzékenységi szintet (1-9cm tartományban), amelynek szintén 5 különböző szintje van. A CODER kapásjelző vitathatatlan előnye az a lehetőség, hogy a jelző LED dióda 7. színéből választhatunk. Mindenki kiválasztja a kedvencét, és ha változtatásra vágyik, egyszerűen választhat másik színt az utasításoknak megfelelően. Ejtős kapásra másik hang figyelmeztet, a kapásjelző LED minden kapás után 15 másodpercig világít. Az alsó részben található egy bemenet 2,5 mm-es jack a fényjelző csatlakoztatásához. Éjszakai horgászat közben a helyzetdióda is bekapcsolható.

A vevőegység megbízhatóan jelzi a kapást hanggal, fénnyel és a kapcsoló megfelelő helyzetbe kapcsolása esetén rezgéssel is. A "V" kapcsoló segítségével kiválaszthatja az 5. hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is, és a "T" jelű kapcsolóval válassza ki a kívánt hangszínt. A vevőegység négy színes LED-del rendelkezik, amelyek a kapás után 15 másodpercig folyamatosan világítanak. 1x9V-os elem táplálja. Ha élettartama a végéhez közeledik, akkor azt egy folyamatos rövid sípolás jelzi. A vevőegység, a kapásjelzőkhöz hasonlóan, az összes kiválasztott beállítást tárolja a memóriában.

Az elem átlagos élettartama 100 óra folyamatos működésnél. Ettől az értéktől való eltérést befolyásolhatja a környezet vagy az alkalmazott elem állapota és kora.
A CODER szett párosítható a Lightcontact lámpával. FIGYELEM! A CODER szett vevőegységén lehetőség van az egyes LED-diódák ki-bekapcsolására, ahogy az "ON / OFF LED diódák" című videóban látható. A dióda kikapcsolása a vevőegység bekapcsolt állapotában történik, ha 2 másodpercig lenyomva tartja a "P" gombot, majd röviden megnyomja. A dióda ugyanígy újra bekapcsolható. Az egyes diódák válthatók egymás között a "P" gomb két másodperces lenyomásával és egy rövid megnyomással.

VEVŐ funkciók:
5 hangerő szint (V kerék, néma üzemmóddal együtt)
5 különböző hangszín (T kerék)
Vibrációs mód (billenő kapcsoló - jobboldali pozícióban)
4 színű jelző LED diódák
A beállításokat megőrzi a memóriájában
Billenő kapcsoló BE/KI/VIBRÁCIÓ
A memória dióda - 15 másodpercig világit a kapástól számítva
Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
Hatótáv teszt mód
Hatótáv 140m terepviszonyoktól függően
Tápegység 1x9V elem

KAPÁSJELZŐ funkciók:
Vízálló
5 hangerő szint (V kerék, néma üzemmóddal együtt)
5 különböző hangszín
5 érzékenységi szint (Sk kerék)
7 választható kapásjelző dióda szín
A beállításokat megőrzi a memóriájában
Ejtős kapás jelzése más hangszínnel
A memória dióda - 15 másodpercig világit a kapástól számítva
Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
Éjszakai mód dióda
Csúszásgátló rész a botnak
2.5 mm jack
Tápegység 1x12V (LR23A)

MárkaDelphinKategóriákBojlis kiegészítő, Elektromos kapásjelző, Kapásjelző, Kiegészítő, Nagy pontyok hava, Pontyozó kiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőTartozékokswinger csatlakozóGarancia1 évMennyiségvariációnkként eltérőSzínfeketeAnyagműanyagMilyen halhozamur, pontyTechnikaBojlis, FenekezőTápellátás9V elem, 12V elemÁramforrást tartalmaznemElemek számavariációnkként eltérőÜzemidő5400 percHatótáv200 mRádiós?igenFényforrás típusaLED izzóVezeték nélküli?igen
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló kiegészítők