Carp Zoom Predator Z Monster Nagyhalas harcsázó botCarp Zoom Predator Z Monster Nagyhalas harcsázó bot

Carp Zoom Predator Z Monster Nagyhalas harcsázó bot

Original price was: 19 990 Ft.Current price is: 14 690 Ft.

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.09.09. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Predator Z Monster nagyhalas 330 cm, 200-300 g, 2 részes horgászbot - a Carp Zoom zászlóshajója

brutális erőtartalékokkal rendelkező erősített toldással és koásálló, duplatalpas gyűrűkkel szerelt kétrészes horgászbot. Ez a bot nem csak a nevében hordozza a szörnyeteg jelzőt, hanem a teljesítményében is megmutatkozik.

Hossz cm (zárt): 330 (172)
Dobósúly (g): 200-300
Tagok: 2
Súly (g): 450
A duplatalpas gyűrűk kiválóan segítik a zsinór gördülékeny mozgását, minimalizálják a súrlódást és növelik a dobások pontosságát. A Predator Z Monster nagyhalas 330 cm, 200-300 g, 2 részes horgászbot a precizitás és a hatékonyság tökéletes példája, ami nélkülözhetetlen a nagyhalas horgászathoz.

A Predator Z Monster nagyhalas horgászbot kifejezetten harcsázáshoz, nagytestű rablóhalak horgászatához lett tervezve, de sokoldalúságának köszönhetően kiválóan alkalmazható a kapitális békéshalak kifogására is.

MárkaCarp ZoomKategóriákHarcsázó bot, HorgászbotCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkompozitMilyen halhozharcsaTechnikaHarcsázóTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok