Carp Expert Supreme Pole spicc botCarp Expert Supreme Pole spicc bot

Carp Expert Supreme Pole spicc bot

8 190 Ft12 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Carp Expert Supreme Pole spiccbot
Ahogy a neve is mutatja egy minőségi terméket tekinthetünk meg ha kézbe vesszük a Carp Expert Supreme Pole-t!

Fekete nyéltag, piros színű feliratok és ezüst mintázat! Súly és átmérő adatai is a jobbak közé sorolják! 4-5-6 méterben 18-20-23 milliméter a horgászbotok legvastagabb átmérője!
Kihúzva anyaga egy klasszikus IM8 carbon, amely az illesztéseknél meg is van erősítve, hogy minimalizálják a sérülés esélyét. Könnyű, gyorsan reagál a bevágásokra, és pontosan tudjuk vele igazítani a zsinórt és az úszót. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet.
Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található. Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,14/0,16 mm-es monofil előke használat mellett!

Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Érdemes szót ejteni az úszó méretéről is, ami a legrövidebb változat esetében lehet akár 0,5 g is, de a 6 méteres hossznál érdemes már legalább 1,5 g-os úszót használni. Ez alatt már egy nagyon gyenge szél is megkeserítheti a bedobásunkat és az úszó vezetését.
Nagyobb szélben, mélyebb, áramló, vagy snecikkel sűrűn lakott vízen pedig bőven fölé is mehetünk ennek a tömegnek, hiszen botunk dobósúlya ezt bőven megengedi!
Főként az a kombináció különbözteti meg a többi hasonló horgászbottól, hogy egyszerre könnyű és gyors horgászbot, de hihetetlen erő is lakozik benne, tehát gumizva akár a 4-5 kilós pontyokkal is fel tudjuk venni a harcot!
Aki egy esztétikus, jó minőségű és erős spiccbotot keres, ne habozzon nézze meg a Carp Expert Supreme Pole-t!

MárkaCarp ExpertKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszegTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok