Carp Expert Scobar Pole spicc botCarp Expert Scobar Pole spicc bot

Carp Expert Scobar Pole spicc bot

8 490 Ft13 490 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Carp Expert Scobar Pole spiccbot
Igazán szembetűnő vörös dizájn fehér és fekete feliratokkal, illetve mintázattal, ez a Carp Expert Scobar Pole! A 2024-es spiccbot szériánk legvékonyabb tagja (a Benzár Adventure Pole mellett)!!! Egy igazi élmény vele horgászni!
Kis dobósúlya miatt nagyon érzékeny és pici úszót is rendkívül pontosan tudunk vele használni, IM8-as carbon anyaga miatt könnyű ám azonban nem annyira feszes, de ennek is megvan az oka! A fárasztás során a vékony, puha szájú halfajokból, mint pl. a dévérkeszeg könnyen kiszakad a horog. A Carp Expert Scobar Pole esetében ez a halvesztés minimálisra csökken!
A bot legvastagabb átmérője 4-5-6 méterben 17-20-22 milliméter! Cső spicce miatt alkalmas lenne gumizásra is, de ezt nem ajánljuk! Egyrészt méltatlan a horgászbothoz a vastagabb zsinórok használata és a visszavágás is annyira elrontja az esztétikáját, hogy inkább erre a módozatra válasszunk egy másik botot, például a Carp Expert Supreme Pole-t!

Úszó tekintetében, nyilván bothossz függő, de lemehetünk 0,3-0,5 g-ig is, a 6 méteressel szélcsendben még az 1,2-1,5 grammosak is jól használhatóak!
Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet, a tagok végei erősítettek, hogy kevésbé tudjanak szétnyílni a folyamatos használat során. A spicctag végére gyárilag egy műanyag rögzítő kapocs került, ami nagyban megkönnyíti a szerelék fel és leszerelését!
Akik az igazán finom spiccbotos pecát kedvelik, vékony zsinórral...hajrá! Nekik ajánljuk a Carp Expert Scobar Pole-t!

MárkaCarp ExpertKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszegTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok