Carp Expert összecsukható eva vödörCarp Expert összecsukható eva vödör

Carp Expert összecsukható eva vödör

4 990 Ft

Egységár: 4 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.02. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Horgászmódszertől függően, amint megérkezünk a vízpartra, az első feladatok egyike, hogy megnedvesítsük az etetőanyagunkat. Sok esetben, akár 1 órát is igénybe vehet mire egy nagyobb szemcsés pontyos etetőanyag nagyobb szemcséi megszívják magukat vízzel. A megfelelő állag eléréséhez, a legcélravezetőbb dolog, ha a horgászvízből merítünk, de ez vadvízi környezetben néha nehéz feladatot jelent, például egy meredek partoldalon.

Kézbe fogva egy vödröt, elérhetetlen lehet a víz szintje. Különböző trükkök képbe jöhetnek itt, de sokszor nem vezetnek eredményhez. Időt és energiát lehet megspórolni, ha ezt az összecsukható, kötéllel ellátott mobil vödröt magunkkal visszük.

A CXP vödörrel, már egy merítéssel kellő mennyiségű vizhez jutunk, kézmosáshoz, etetőanyag bekeveréshez vagy akár halvédelmi eszközeink megnedvesítéséhez. 5 méter kötél és egy tartó fogó jár a termékhez, így megkönnyítve a vízmerítést. Szállítása roppant egyszerű, mivel összecsukható kivitelben készül, egy mozdulat és bárhol elfér szállítás alatt. Méretei: 22x22x22, illetve a kisebb méretű 18x18x18 cm (kinyitott állapotban)

Anyaga egy hálós külsejű műanyag, mely több összehajtás után sem repedezik ki (EVA). Teteje kétféleképpen cipzározható (körbe, átlósan) gumis hálóból áll. Nagyon praktikus és sokoldalú, mert így rögtönzött csalihaltartóként is tudjuk használni. Masszív, jó fogású füllel rendelkezik, így kényelmes a szállítása. Praktikus eszköz minden horgász eszköztárába.

MárkaCarp ExpertKategóriákKiegészítő, Műanyag vödörCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőHosszúságvariációnkként eltérőSzélességvariációnkként eltérőMagasságvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínfekete, pirosAnyagEVA
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950