Carp Expert Expert Advancer Runner nyeletőfékes orsóCarp Expert Expert Advancer Runner nyeletőfékes orsó

Carp Expert Expert Advancer Runner nyeletőfékes orsó

6 690 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A legújabb Advancer szériát nem csak a feederezéssel ismerkedőknek ajánljuk! A nagy népszerűségnek örvendő Carp Expert széria kínálata egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező orsóval bővült, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi. A beépített 3+1 db csapágy sima futást kölcsönöz az orsónak. Ultrakönnyű grafit anyagának köszönhetően még a hosszabb horgászatok során sem fáradunk el használata közben.

Kiegyensúlyozott rotorja 4,7:1 áttételű, mely könnyed zsinórcsévélést biztosít. A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik egy univerzálisan, sokféle horgászmódszerhez felhasználható nyeletőfékes orsót keresnek.

MárkaCarp ExpertKategóriákBojlis orsó, Feeder orsó, Keszegező orsó, Nagy pontyok hava, Nyeletőfékes orsó, Orsó, Pontyozó orsóCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évSúlyvariációnkként eltérőSzínezüstMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, Feeder, Method feeder, BojlisTávdobóvariációnkként eltérőOrsó méretvariációnkként eltérőCsapágyvariációnkként eltérőFékrendszernyeletőfékDob anyagagrafitÁttételvariációnkként eltérőZsinórkapacitásvariációnkként eltérőMultiplikátoros?nem
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950