Carp Expert Evolution Pole spicc botCarp Expert Evolution Pole spicc bot

Carp Expert Evolution Pole spicc bot

8 490 Ft14 390 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Carp Expert Evolution Power Pole spiccbot
Carp Expert Evolution Power Pole a spiccbotok új generációja! Ötvözi magában a könnyedséget, a gyorsaságot, a kényelmet és az erőt! Egyszerre egy finom horgászbot és egy pontyokkal is megküzdő harcos!

Extravagáns dizájn jellemzi a piros, fekete és fehér feliratok és mintázatok különböző de mégis egységes összeállításában!
Anyaga IM10-es carbon, ami egyszerre könnyű és erős! Gyorsan reagál a bevágásokra, és pontosan tudjuk vele igazítani a zsinórt és az úszót. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet, amit kitekerve látjuk, hogy a boton belül egy tökéletesen méretezett szivacs betét védi meg a belül lévő tagokat az összecsukás során létre jöhető sérülésektől.
A horgászbotot matt anyaga nagyon esztétikussá teszi, az illesztéseknél külön erősítésekkel, így az itt keletkező törések miatt kevésbé kell aggódnunk. Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.
Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,14/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Érdemes szót ejteni az úszó méretéről is, ami a legrövidebb változat esetében lehet akár 0,5 g is, de a 6 méteres hossznál érdemes már legalább 1,5 g-os úszót használni. Ez alatt már egy nagyon gyenge szél is megkeserítheti a bedobásunkat és az úszó vezetését.
Nagyobb szélben, mélyebb, áramló, vagy snecikkel sűrűn lakott vízen pedig bőven fölé is mehetünk ennek a tömegnek, hiszen botunk dobósúlya ezt bőven megengedi! A horgászbot átmérő adatai egészen fantasztikusak!

Nyéltagon mérve a legvastagabb átmérők a 4-5-6 méteres hosszaknál 18-20-22 milliméter. Ez nem csak esztétikai szempontból egy kiemelkedő dolog, nem csak kézbe venni nagyon kellemes, de szélben, amikor milliméterek is számítanak, nagyon kényelmes lesz kézben tartani! Sokkal eredményesebbek is leszünk vele!
Minőségi mivolta ellenére ára is igen kedvező, így érdemes szemügyre venni a Carp Expert Evolution Power Pole-t!

MárkaCarp ExpertKategóriákHorgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Spicc botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszegTechnikaSpiccTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításnincsOrsótartó típusnincs
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok