Carp Academy Sensor DX elektromos kapásjelző – 1dbCarp Academy Sensor DX elektromos kapásjelző

Carp Academy Sensor DX elektromos kapásjelző – 1db

7 690 Ft

Egységár: 7 690 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.05.22. (szerda)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Rendkívül strapabíró, megbízható kapásjelző! Praktikus méretű és kialakítású készülék, energiatakarékos, nagyméretű jelzőLED-ekkel.

1. A kapásjelző egység hátsó reteszét tolja lefelé és helyezzen el egy 9V-os tartós elemet a polaritásnak megfelelően.
2. Be- és kikapcsolás: A hátoldalon található gomb 3 mp-ig történő lenyomásával. A készüléken a funkciólámpa (bal oldali LED) hat alkalommal felvillan, majd két hangjelzés hallható. Kikapcsolás esetén a LED-ek három alkalommal villannak fel és egy hangjelzéssel a készülék kikapcsolt állapotba kerül.
3. Hangerő szabályozása: A V-gomb megnyomásával hat szinten változtatható a hangerő. A maximális hangerő elérését követően a készülék a néma tartományba ugrik vissza.
4. Hangszín változtatása: A T-gomb megnyomásával nyolc különböző hangszín állítható.
5. Érzékenység: Az S-gomb megnyomásával négy különböző érzékenység állítható, melynek szintjét különböző hangerejű jelzések mutatnak. A legalacsonyabb érzékenységhez a leghallkabb és a legérzékenyebb beállítás esetén a leghangosabb jelzés hallható.
6. Funkció LED: A beállítások változtatásakor és kapáskor színeknek megfelelően azonosító fényként funkcionál, valamint a kapást követően további 20 mp-ig segít azonosítani a botot.
7. Kapásjelző LED. A húzós és ejtős kapásokat egyaránt jelzi.
8. A készülék fényérzékelő szenzorral van ellátva, amely erős szürkületkor aktíválja a nyomógombok háttérfényét.

Vízálló
Hangerő: 6 állítási lehetőség
Hangszín: 8 állítási lehetőség
Érzékenység: 4 állítási lehetőség
Áramforrás: 9V
Néma üzemmód
Ejtőskapás jelzés
Éjszakai fény
Swinger csatlakozás

MárkaCarp AcademyKategóriákBojlis kiegészítő, Elektromos kapásjelző, Kapásjelző, Keszegező kiegészítő, Kiegészítő, Nagy pontyok hava, Pontyozó kiegészítőCikkszám6305-002EAN kód1800000003044Tartozékokswinger csatlakozóGarancia1 évMennyiség1 dbSzínfeketeAnyagműanyagMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, BojlisTápellátás9V elemÁramforrást tartalmaznemElemek száma1Rádiós?nemFényforrás típusaLED izzóVezeték nélküli?igen
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950