Carp Academy Mojo elektromos kapásjelző szettCarp Academy Mojo elektromos kapásjelző szett

Carp Academy Mojo elektromos kapásjelző szett

42 590 Ft64 990 Ft

Egységár: 42 590 Ft/db - 64 990 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.21. (péntek)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Lopásvédővel és akkufeszültségmérővel ellátott profi készülék! Alacsony áramfelvétel, nagyméretű jelző LED és modern kivitel jellemzi ezt a remek kapásjelzőt, számos beállítási lehetőséggel. 15 mp-es kapás utánjelzéssel, 150-300 m-es hatótávolsággal.

A KAPÁSJELZŐ HASZNÁLATA:
Helyezzen az adó egységekbe a 9V-os elemet, polaritásnak megfelelően. A be- és kikapcsoláshoz tartsa lenyomva középső fehér LEDgombot legalább 2 mp-ig.
A LEDgomb további funkciói: Első kattanás: éjszakai fény bekapcsolása (szenzoros fényérzékelővel), Második kattanás: lopásvédő bekapcsolása (bot leemelésekor a riasztó megszólal), Harmadik kattanás: éjszakai fény kikapcsolása, Negyedik kattanás: lopásvédő kikapcsolása. Amennyiben az akkufeszültség 5.5 V alá csökken, a ledgomb villogni kezd.
A V gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangerő.
A T gomb tekerésével hat különböző szinten változtatható a hangtónus.
Az S gomb tekerésével hat különböző érzékenység állítható, a víz hullámzásának és a szélviszonyoknak megfelelően. (Első fokozat a legérzékenyebb)
A futó ledsoron húzás esetén felfelé, ejtős kapásnál fentről lefelé futnak a lámpák. Az azonosító lámpák (piros, kék, zöld vagy sárga) a kapást követő 15 mp-ig folyamatosan világítanak.

A VEVŐEGYSÉG HASZNÁLATA:
Helyezzen a vevő egységbe a 3 db AAA típusú elemet, polaritásnak megfelelően. Nyomja meg 3 mp-ig a fekete, jobb felső Function gombot, a készülék egy rövid hangjelzéssel és a ledek felvillanásával bekapcsol. Kikapcsoláshoz tartsa lenyomva 3 mp-ig a gombot és a készülék hosszú hangjelzéssel kikapcsol.
A vevő alkalmas arra, hogy azon keresztül, távolról is beállíthassa a kapásjelzőit! Nyomja meg röviden a fekete Function gombot, ekkor kigyullad a piros ledlámpa és villogni kezd a középső LEDgomb, valamint az oldalsó ledlámpák (V/T/S). Ebben az állapotban a piros jelzésű kapásjelzőjét tudja átállítani.
A középső LEDgomb rövid megnyomásával választhat a hangerő (V), hangszín (T) és érzékenység (S) menük között, majd a V+ és V- gombok segítségével a kapásjelző átállítható.
A középső LEDgomb hosszú megnyomásával be- és kikapcsolhatja a lopásgátló funkciót is. A további kapásjelzők (kék, zöld, sárga) a fekete Function gomb ismételt rövid megnyomásával érhetőek el. Az ötödik megnyomásnál a bal felső ledpár kék fénnyel jelzi, hogy megfelelő az adó és vevő közötti távolság. Hatodik nyomással kilép a menüből.
A középső LEDgombot 3 mp-ig nyomva tartva bekapcsolja az éjjeli fényt a vevőn.
A V+ és V- gombok segítségével öt szinten változtatható a hangerő, legalacsonyabb fokozatban rezgő módba kapcsol a vevő.
Húzás esetén mindkét lámpa piros, ejtős kapásnál pedig kék fénnyel villognak. Amennyiben az akkumlátor feszültség 3.3 V alá csökken, a kék és piros lámpa egyszerre villog.

ÚJRAPROGRAMOZÁS:
A készülék hátulján található rejtett gomb megnyomásával a piros led bekapcsol. A piros jelzésű kapásjelző mágneskerekét (zsinórvezető görgő) el kell fordítani, ekkor a készülék hangjelzéssel rögzíti az adót. A rejtett gomb ismételt megnyomásával állíthatóak be a következő (kék, zöld, sárga) jelzésű kapásjelzők is.
KARBANTARTÁS: Használat után mindig vegye ki az elemeket, és elemek nélkül tárolja a készletet. A szett vízálló. Azonban ha mégis víz éri a belső elektronikát és a kapásjelző elkezd folyamatosan világítani vagy sípolni, vegyük ki az elemeket, és nyitott hátlappal hagyjuk kiszáradni.

Vízálló
Hangerő: 4 állítási lehetőség
Hangszín: 4 állítási lehetőség
Érzékenység: 4 állítási lehetőség
Áramforrás: 9V+3AAA
Rezgő üzemmód
Ejtőskapás jelzés
Éjszakai fény (szenzoros)
Lopásvédelem
Swinger csatlakozás

MárkaCarp AcademyKategóriákBojlis kiegészítő, Elektromos kapásjelző, Kapásjelző, Keszegező kiegészítő, Kiegészítő, Nagy pontyok hava, Pontyozó kiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőTartozékokswinger csatlakozóGarancia1 évMennyiségvariációnkként eltérőSzínfeketeAnyagműanyagMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFenekező, BojlisTápellátásAAA mikro elem, 9V elemÁramforrást tartalmaznemElemek számavariációnkként eltérőHatótáv150 mRádiós?igenFényforrás típusaLED izzóVezeték nélküli?igen
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950