Carp Academy fúró, fűzőtű fénytárolós fogantyuvalCarp Academy fúró, fűzőtű fénytárolós fogantyuval

Carp Academy fúró, fűzőtű fénytárolós fogantyuval

590 Ft

Egységár: 590 Ft/db Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.19. (péntek)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

Fúró:
Csalifúró kemény magokhoz, bojlihoz. Az erős és rövid fúrószár idális a tigrismogyoró és keményebb bojlik lyukasztásához. Fénytárolós nyele miatt sötétben is meg fogjuk találni, ha leejtjük.
Hossz: 4 cm
Vastagság: 1,5 mm

Fűzőtű:
Fűzőtű kemény csalikhoz. Erős szárú, hegyes, kapocs nélküli fűzőtű, amellyel bojlikat, pelleteket, főtt magokat fűzhetünk fel a hajszálelőkére. Vékony, így az érzékenyebb csalikat sem repeszti szét. Fénytárolós nyele miatt sötétben is meg fogjuk találni, ha leejtjük.
Tűhossz: 5 cm
Vastagság: 1,2 mm

Csappantyús fűzőtű:
Fűzőtű puha csalikhoz, leadcore-hoz. Kapcsos fűzőtű, amellyel elsősorban puha, vagy előfúrt csalikat fűzhetünk fel a hajszálelőkére. De a szerelékek készítése során hasznos eszköz. Fénytárolós nyele miatt sötétben is meg fogjuk találni, ha leejtjük.
Tűhossz: 5 cm

MárkaCarp AcademyKategóriákBojlis kiegészítő, Feeder kiegészítő, Fúró és fűzőtű, Kiegészítő, Nagy pontyok hava, Pontyozó kiegészítőCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínzöld, pirosAnyagműanyag, fémMilyen halhozamur, pontyTechnikaFenekező, Feeder, Bojlis
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950