By Döme Team Feeder Royal Method Carp feeder botBy Döme Team Feeder Royal Method Carp feeder bot

By Döme Team Feeder Royal Method Carp feeder bot

35 990 Ft44 990 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.22. (hétfő)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

Az új Royal Method Carp botcsalád a legtökéletesebb, pontyhorgászathoz kifejlesztett method feederbot a By Döme Team Feeder botok között! Légies könnyedség, elképesztően vékony bottest és soha nem látott rugalmasság jellemzi. Mindehhez egy olyan tökéletes görbületi ív és karakterisztika párosul, amely a gyakorlott feederezőket is ámulatba ejti.

Az IMT-12 Power Carbon alapanyag kevlárhálós erősítéssel kellő alapot ad, gyakorlatilag törhetetlenné téve így a botot. De az igazi különlegesség nem ez!
Az új titán-króm gyűrűk fele olyan súlyúak és dupla élettartamúak, mint a legjobb, legkeményebb SIC gyűrűk. A finom, mégis rendkívül masszív gyűrűsor egyedi felépítményt kölcsönöz ennek a pálcának. Aki egy igazán elegáns és extravagáns, végletekig terhelhető "gumislag" botra vágyik, az garantáltan megtalálja ebben a családban a neki valót!

Anyaga: IMT-12 Power Carbon
Gyűrű típusa: Titán-Króm
Nyél: EVA, osztott

MárkaBy DömeKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaMethod feeder, FeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950