By Döme Team Feeder Master feeder botBy Döme Team Feeder Master feeder bot

By Döme Team Feeder Master feeder bot

33 490 Ft35 790 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás: Ezt a terméket ingyen szállítjuk neked.
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER Master Carp feederbot család továbbfejlesztett változata. Ezek a 365LC, 395LC, 430LC és a 395RXH Miért ezek lettek az új hosszak? Mert a gyártás során így kaptuk meg a legjobb paraméterű botokat, illetve így talán még nehezebb lesz összetéveszteni a korábbi változatokkal.

A család LC megjelölésű tagjai a LONG CAST, azaz a nagytávolságú feederezéshez lettek optimalizálva. Ahogy nő a botok hossza, úgy nő azok ereje és a velük elérhető dobótávolság is. Ezek 100+, 120+ és 140+ métert jelentenek. Fontos, hogy mindenki a saját fizikai adottságait, karhosszát, testmagasságát, és fizikai erejét is vegye figyelembe a megfelelő bot kiválasztása során! Tehát semmiképp nem ajánljuk pl. gyerekeknek a leghosszabb változatot! Fontos azt is megemlíteni, hogy ezek a botok csak akkor tudják a feltüntetett dobótávokat elérni, ha ehhez megfelelő súlyú és formájú feederkosár, optimális méretű orsó, főzsinór, dobóelőke és persze dobótechnika is párosul.

A bot alapanyaga 60TON High modulus Toray Carbon. Az új anyagszerkezet és minőségi megmunkálás nagyon demonstratív, erőt sugárzó, olyan, amelyről elhiszi az ember, hogy ez valóban képes az űrbe repíteni a végszereléket! Ja és nem fog az első dobás során 8 darabra törni! A nyelek továbbra is osztottak és kellően hosszúak, mely megadja a megfelelő erőkart, amely mindenképpen szükséges, hogy bele lehessen kapaszkodni, hogy meg lehessen a dobások során teljes erőből húzni!

Az extrém keménységű, Seaguide Titanium High frame Double foot gyűrűsor elég szembetűnő. A 395RXH és 430LC modellnél a korábbihoz képest még nagyobbak, továbbá ezek a típusú gyűrűk még strapabíróbbak, még nagyobb dobások elérésére lettek optimalizálva, mint elődjei.

MárkaBy DömeKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőSúlyvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrűk számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950