Benzar Mix Pastonchino 800gBenzar Mix Pastonchino 800g

Benzar Mix Pastonchino 800g

1 730 Ft

Egységár: 2 163 Ft/kg Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.29. (hétfő)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A Pastonchino főként a versenyhorgászok egyik titkos adalékanyaga volt hosszú éveken át. Nagyon drágán és kevés ízváltozatban lehetett csak elérni. A gyártástechnológia fejlődésével és a felhasznált összetevők bővülésével azonban itt is jelentős előrelépés történt.

De mi is az a pastonchino?

Étvágygerjesztő adalékanyaggal kezelt, nehéz, apró szemcsés morzsa, amely markáns ízzel és aromával rendelkezik. A pontyos és kárászos etetőanyagok nem nélkülözhetik ezt a kiegészítőt, de fenéken történő dévér horgászatnál, sőt már márnára is eredményes lehet! Szemcseméretével alig tűnik ki a hordozó etetőanyagból, viszont jellegzetes íze és nagyon látványos színe miatt figyelemfelkeltő a hatása így anélkül, hogy jóllakatná, sokáig etetésünkön tartja a halakat.

A bekevert, megnedvesített etetőanyaghoz kell hozzákeverni, szinte a bevetés előtti utolsó pillanatban, így a szemek valóban tovább fokozzák kedvenc keverékünk csalogató hatását.

MárkaBenzarKategóriákAdalék, aroma, Csali, etetőanyag, Etetőanyag adalék, Nagy pontyok hava, Pontyozó csali, etetőanyagCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínvariációnkként eltérőMilyen halhozamur, ponty, kárász, keszegTechnikaFenekező, Match, Picker, Feeder, Method feederÍzesítésvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950