Benzar Method Lake feeder botBenzar Method Lake feeder bot

Benzar Method Lake feeder bot

17 990 Ft23 390 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.06.18. (holnap)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz
1 év garancia: Nálunk teljeskörű garanciaszolgálatást kapsz.

A feeder technika az elmúlt években egyértelműen a legnépszerűbb békéshalas módszerré vált, nem meglepő, hogy egyre szélesebb választék áll a horgászok rendelkezésére mind a felszerelések, mind pedig a csalogatóanyagok tekintetében.
A Benzár márka kínálatában már eddig is több különböző feeder bot volt, olyan azonban, mint a Method Lake botok, még biztosan nem! Ezek a botok ugyanis eddig nem tapasztaltan kimagasló ár-érték aránnyal rendelkeznek, hiszen nagyon pénztárcabarát megoldást kínálnak, miközben minőségileg felveszik a versenyt a sokkal drágább pálcákkal is.

A Method Lake botok kifejezetten a method feeder módszerhez készültek. Ezekkel a botokkal nem kell keszegezni, mint ahogyan a Dunán sem érdemes velük 200 grammos kosarakat dobálni. Methodos pálcák, nem is akármilyenek! A széria összesen 7 különböző tagból áll, így tulajdonképpen minden helyzetre megoldást kínál. A sor a 330-as medium bottal kezdődik, ami 40-50 méterig van kalibrálva, de akár nagytestű ponytok horgászatához is megfelelő lehet!

A 360-as medium és a 360-as medium heavy botok nagyon univerzálisak, akár 70 méterig is lehet velük stabilan horgászni, így a hosszabb dobások kivitelezéséhez is megfelelők. A medium használható egészen kisméretű horgokkal is, a medium-heavy pedig már a nagyhalas pecákhoz is megfelelő lehet.
A 390-es méretből áll a rendelkezésre a legtöbb típus, hiszen a medium, medium-heavy és a heavy verzió is bekerült a szortimentbe. A medium a legkülönlegesebb, hiszen ezt használva egy kifejezetten lágy bot van a kezünkben amivel akár 80 méterig is el lehet horgászni. Sok helyzetben fog nagyon jól jönni ez a bot! Az eggyel erősebb verziót már 90-95 méterig is lehet gond nélkül használni, míg a legerősebb, heavy típussal már bőven 100 méter fölé lehet horgászni.

Az igazi nagyágyú azonban a 420-as, mellyel már a határ a csillagos ég! Ez a bot egy megfelelő orsóval és dobótechnikával simán tudja a 120-130 métert, ami már a legtöbb távoli pecát igénylő tavon is elegendő szokott lenni. A Method Lake botokat nyugodt szívvel ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik a minőségi horgászfelszereléseket, ugyanakkor nem szeretnének súlyos tízezreket egy horgászbotra költeni. Ezek a botok ár-érték arányban egészen biztosan verhetetlenek!

MárkaBenzarKategóriákFeeder bot, Horgászbot, Keszegező bot, Nagy pontyok hava, Pontyozó bot, Távdobó feeder botCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőGarancia1 évHosszúságvariációnkként eltérőAnyagkarbonMilyen halhozponty, kárász, keszeg, amurTechnikaFeederTávdobóvariációnkként eltérőBot hosszúságvariációnkként eltérőDobósúlyvariációnkként eltérőTagok számavariációnkként eltérőGyűrű típussicNyélborításevaOrsótartó típuscsavaros
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950

Hasonló horgászbotok