Benzar Method Barid 200m fonott zsinórBenzar Method Barid 200m fonott zsinór

Benzar Method Barid 200m fonott zsinór

6 850 Ft7 490 Ft

Egységár: 34 Ft/m - 37 Ft/m Az ár az ÁFA-t tartalmazza
Raktáron: Ma megrendeled, várhatóan ekkor kapod: 2024.04.30. (kedd)
Ingyenes szállítás, ha még 24 500 Ft-ért vásárolsz

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik, ebben igazuk is van, de a végszerelékkel való kontaktért felelős főzsinórra is érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Főzsinórok tekintetében a method módszernél érdemes a harmóniára törekedni, az éppen használt kosár méretéhez és az elérni kívánt távolsághoz kell kiválasztani a zsinórt.

A Benzár Method Braid méreteinek köszönhetően, bármely feeder és method feederes technikához tökéletes megoldást nyújt, legyen szó, akár nehezebb végszerelékek bevethetőségéről, nagyobb távolságokra egyaránt. 8 szálból szőtt, körszövött zsinór, ennek megfelelően dobási tulajdonságai is kiemelkedőek.

A sötétbarna kivitelű zsinór kiválóan beleolvad a környezetbe, jól süllyed és a Teflonos bevonatának köszönhetően kiváló kopásállósági tulajdonságokkal rendelkezik, a csomótűrési képességei mellett. Akadós, kagylópados terepre is ajánlott termék, akár előtét zsinórnak is felköthető.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, ahol engedélyezett a fonott főzsinórok használata, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni remek előnyei.

MárkaBenzarKategóriákFeeder szerelék, Fonott zsinór, Keszegező szerelék, Nagy pontyok hava, Pontyozó szerelék, Szerelék, ZsinórCikkszámvariációnkként eltérőEAN kódvariációnkként eltérőMennyiségvariációnkként eltérőSzínbarnaMilyen halhozkeszeg, amur, ponty, kárászTechnikaMethod feeder, Fenekező, FeederGubancgátlós?variációnkként eltérőZsinór hosszvariációnkként eltérőZsinór vastagságvariációnkként eltérőSzakítószilárdságvariációnkként eltérő
Laci Kérdésed van? Laci kollégánk segít! Kollégánk szívesen válaszol, és segít szakmai tanácsaival! Laci +36 70 635 7950